Onze klanten & realisaties

Al meer dan 12 jaar realiseren we met veel goesting en de nodige kennis van zaken sterke webprojecten voor tal van grote bedrijven. Met organisaties zoals BRUZZ, Kom Op Tegen Kanker en Stad Kortrijk bouwden we een aangename langetermijnrelatie uit. Zo’n langetermijnrelatie staat dan ook centraal in de manier waarop wij projecten aanpakken.

Ben je benieuwd naar de uitdagingen die wij het hoofd bieden? We nemen je graag mee achter de schermen van een aantal toffe projecten!

 

De deadline voor de nieuwe FEVIA website was strak, de ambities hoog en de integraties met andere systemen complex. Dankzij een geëngageerd team en een ervaren project manager van ONE Agency zijn we er samen in geslaagd om de website tijdig te lanceren. En ondanks de druk was het bovendien heel leuk samenwerken.

Communication Director FEVIA

Las je deze blogartikels al?

API-koppeling publiceert automatisch vacatures voor NN Belgium

In het voorjaar van 2015 leverden we de nieuwe website op voor verzekeringsbedrijf NN Belgium. We ondersteunden de medewerkers ook bij het in gebruik nemen van de website. Hoe gingen we concreet te werk?

2017-09-14 16:50 Lezen in 2 minuten

Cordova-app om examens af te nemen op tablet in het bos

In het najaar van 2016 leverden wij een nieuwe mobiele tabletapplicatie met backend op voor het afnemen van de theorie- en praktijkexamens op locatie in het bos. We ontwikkelden de mobiele app op basis van Cordova. Het voordeel? Op die manier is het mogelijk om de app zowel voor iOS als Android beschikbaar te maken. Hoe gingen we te werk?

2017-08-10 11:28 Lezen in 2 minuten

Nieuwe site Nazareth met voorgemaakte functionaliteiten

Ken je Paddle al? Dat is een gebruiksvriendelijk platform voor overheidssites, waar ook de gemeente Nazareth gebruik van maakt. Wat maakt Paddle zo makkelijk in gebruik? Welke stappen zette ONE Agency bij het ontwikkelen van de site?

2017-06-01 14:56 Lezen in 2 minuten
logo astrid
bpost DataFlow AUSY Belgium
BRUZZ
logo caritas
Colruyt group logo
digipolis
Eandis
European Commission Logo
Fevia
Friesland campina
logo inverde
logo ITV
logo IVAGO
Leiedal
logo knauf
Logo MOW
NN Belgium
Pioneer
logo SCA
logo stad antwerpen
Stad Hasselt
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium
Logo tourisme Limburg
logo TOV
Vandersanden
Vlaamse Overheid logo
Westtoer
logo Wikifin
Winsol