Mobile Experience

Zowel smartphones, tablets als wearables blijven zich verder ontwikkelen. En het zijn bijlange niet meer enkel the young & trendy die te pas en te onpas hun nieuwste mobiele snufje bovenhalen.

Je kop struisvogelgewijs in het zand steken is er niet bij: als organisatie kun je die evolutie onmogelijk negeren. Heb je geen flauw idee hoe je mee op de kar moet springen? Geen nood - insert Batman theme song - wij helpen je!

Een passend antwoord op elke digitale vraag

Wij vinden steeds de juiste oplossing: de ene keer is dat een app, de andere keer een mobiel geoptimaliseerde website. Daarnaast houden we - belangrijk! - altijd rekening met de context van jouw gebruikers:

  • Wie zijn ze en waar bevinden ze zich?
  • Welke informatie hebben ze nodig op de mobiele locatie?
  • Welke acties willen ze onderweg kunnen doen en waarom?

Consistente gebruikerservaring en mobile responsive e-mails

Ontwikkelen we een mobiele app, dan gebruiken we technische platformen zoals CORDOVA. Dat laat ons toe om vanuit 1 code base niet alleen de iOS en de Android app te maken, maar ook een webversie van de mobiele ervaring. Applicatie en website kunnen user interface componenten delen, om zo te zorgen voor een consistente gebruikerservaring. En zoals je misschien al weet, is die gebruikerservaring (user experience) van groot belang!

Is het niet moeilijk voor de redacteurs binnen je organisatie om al die digitale kanalen inhoudelijk te beheren? Nee hoor: met Drupal 8 kunnen zij vanuit 1 centraal systeem de content op al die kanalen - mobiel of niet - aansturen.

En als we toch bezig zijn, optimaliseren we gelijk ook de e-mails. Mobile (responsive) e-mails zijn namelijk ook een belangrijk onderdeel van de hele mobiele ervaring!

Een mobiel totaalpakket, met andere woorden.

Las je deze blogartikels al?

Staat je nieuwe site online? Check zeker deze 5 KPI's

Ging je nieuwe bedrijfswebsite live? Na een aantal maanden ben je vast razend benieuwd naar de prestatie van de site. Maar hoe meet je het succes van de website precies? Wij zetten voor jou 5 KPI’s (Key Performance Indicators) op een rij die je best eens onder de loep neemt.

2017-09-07 08:13 Lezen in 3 minuten

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-10 13:47 Lezen in 2 minuten

Cordova-app om examens af te nemen op tablet in het bos

In het najaar van 2016 leverden wij een nieuwe mobiele tabletapplicatie met backend op voor het afnemen van de theorie- en praktijkexamens op locatie in het bos. We ontwikkelden de mobiele app op basis van Cordova. Het voordeel? Op die manier is het mogelijk om de app zowel voor iOS als Android beschikbaar te maken. Hoe gingen we te werk?

2017-08-10 11:28 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
26
Oktober
18:00

UX-monsters: wat zijn de gevolgen en hoe vermijd je ze?

2 ambities liggen aan de basis van elk digitaal product (websites, apps, tools ...): de doelgroep tevreden stellen en de doelstellingen van het bedrijf ondersteunen. Strategische beslissingen tijdens het creatieproces zorgen er vaak voor dat de producten aan het einde van de rit toch teleurstellen, verkeerd zijn vormgegeven en niet in staat zijn om hun doelen te halen. Ze veranderen met andere woorden in digitale monsters.

Tijdens de Tech Talk kom je te weten:

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge, België
16
November
18:00

Social engineering, phishing & paswoordbeleid

Erwin Geirnaert, Chief Hacking Officer bij ZIONSECURITY, richt zich tijdens zijn uiteenzetting tot gebruikers die proberen bij te blijven in de wereld van WannaCry, Petya en NSA dumps, en meer en meer angstgevoelens ontwikkelen bij wat er allemaal rond hen gebeurt.

ZIONSECURITY komt geen paniek zaaien, maar wil net gemoedsrust brengen door verschillende perspectieven meer toe te lichten. Met gezond verstand kom je namelijk al heel ver. 

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze knowhow op vlak van mobile experience

bpost DataFlow AUSY Belgium
digipolis
Eandis
Fevia
Leiedal
NN Belgium
Pioneer
Westtoer

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!