Custom Development

We hebben een hoop ervaren mannen en vrouwen in huis die uitblinken in alles wat te maken heeft met de voorbereiding, begeleiding en oplevering van jouw project:

 • Business analyse
 • Functionele analyse
 • UX design
 • User testen
 • Project management
 • Quality control: cross-browser testen, performance testen, security audits …

Wist je dat we ook ervaring hebben in het bewaken en aansturen van een product roadmap (product management)? Zo helpen wij jou om je digitale product verder te laten evolueren in functie van de noden van je gebruikers en de veranderende markt.

Bovendien zorgen we ook voor de automatische deployment naar jouw eigen infrastructuur of naar een cloud oplossing zoals Microsoft Azure, Amazon AWS of Platform.sh.

Ook technisch staan we sterk

Ons te gek team zet alles op alles om voor jou de beste applicatie of website te ontwikkelen, volledig op maat van jouw noden. Net zoals goochelaars verbazen met hun trucjes, maken onze developers indruk met code die volledig on point is. Ze zijn helemaal mee met deze talen:

 • PHP frameworks in PHP: Zend, Symfony, Laravel
 • Java
 • .NET
 • Javascript frameworks zoals Node.js en Angular.js
 • HTML5 en CSS3
 • CORDOVA (voor mobiele applicaties)

Las je deze blogartikels al?

API-koppeling publiceert automatisch vacatures voor NN Belgium

In het voorjaar van 2015 leverden we de nieuwe website op voor verzekeringsbedrijf NN Belgium. We ondersteunden de medewerkers ook bij het in gebruik nemen van de website. Hoe gingen we concreet te werk?

2017-09-14 16:50 Lezen in 2 minuten

Staat je nieuwe site online? Check zeker deze 5 KPI's

Ging je nieuwe bedrijfswebsite live? Na een aantal maanden ben je vast razend benieuwd naar de prestatie van de site. Maar hoe meet je het succes van de website precies? Wij zetten voor jou 5 KPI’s (Key Performance Indicators) op een rij die je best eens onder de loep neemt.

2017-09-07 08:13 Lezen in 3 minuten

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-10 13:47 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
26
Oktober
18:00

UX-monsters: wat zijn de gevolgen en hoe vermijd je ze?

2 ambities liggen aan de basis van elk digitaal product (websites, apps, tools ...): de doelgroep tevreden stellen en de doelstellingen van het bedrijf ondersteunen. Strategische beslissingen tijdens het creatieproces zorgen er vaak voor dat de producten aan het einde van de rit toch teleurstellen, verkeerd zijn vormgegeven en niet in staat zijn om hun doelen te halen. Ze veranderen met andere woorden in digitale monsters.

Tijdens de Tech Talk kom je te weten:

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge, België
16
November
18:00

Social engineering, phishing & paswoordbeleid

Erwin Geirnaert, Chief Hacking Officer bij ZIONSECURITY, richt zich tijdens zijn uiteenzetting tot gebruikers die proberen bij te blijven in de wereld van WannaCry, Petya en NSA dumps, en meer en meer angstgevoelens ontwikkelen bij wat er allemaal rond hen gebeurt.

ZIONSECURITY komt geen paniek zaaien, maar wil net gemoedsrust brengen door verschillende perspectieven meer toe te lichten. Met gezond verstand kom je namelijk al heel ver. 

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze custom development skills

bpost DataFlow AUSY Belgium
BRUZZ
Colruyt group logo
digipolis
Eandis
European Commission Logo
Leiedal
Stad Hasselt
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium
Vlaamse Overheid logo
Winsol

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!