Content Management

Content management: ervoor zorgen dat je redacteurs niet de nood voelen om gefrustreerd de lelijkste vloekwoorden die je ooit hoorde door de gangen van je bedrijf te schreeuwen.

Wij bieden 2 platformen aan die je bedrijf toelaten om op een eenvoudige manier de inhoud van je website en andere digitale kanalen te creëren en aan te passen, met meerdere gebruikers tegelijkertijd.

logo drupal

Drupal

Drupal is open source en wordt vooral dankzij zijn flexibiliteit en openheid gesmaakt door de enorme community die er dagelijkse aan werkt. Bovendien zijn wij een van de meest ervaren Drupal-bedrijven in de Benelux!

logo sitecore

SiteCore

Dit framework focust vooral op de gebruikerservaring (user experience management) en integreert de verschillende digitale kanalen zoals e-mail, mobile en website.

Wat mag je verwachten? SEO, toegankelijkheid en opleiding

  • Onze analysten kijken samen met jou naar de gestructureerde opslag en de ontsluiting van jouw digitale content in verschillende formaten.
  • We besteden steeds aandacht aan de best practices op vlak van SEO, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid (richtlijnen van AnySurfer), en security.
  • We leiden je redacteurs op en begeleiden hen zodra ze aan de slag gaan met het CMS.

Tonnen CMS-ervaring, ook met multisites

Content management is al jaren een van onze kerncompetenties. Het spreekt dus voor zich dat we al een stevige expertise en een hoop ervaring hebben uitgebouwd. 2 aspecten zetten we graag extra in de kijker:

  • We integreren vlotjes externe systemen binnen het content management systeem. Dat kan gaan om een eenmalige import, een nachtelijke automatische data-uitwisseling, een real-time koppeling … Op basis van de concrete business noden bepalen we voor jou de juiste aanpak en oplossing.  
  • We zetten multisite-platformen op als geen ander. Zo beheer je meerdere websites met slechts 1 platform. We zetten al knappe multisites op poten voor Pioneer Car Europe, Friesland Campina, Westtoer, de Digitale Regio Kortrijk en de Vlaamse Overheid.

Las je deze blogartikels al?

API-koppeling publiceert automatisch vacatures voor NN Belgium

In het voorjaar van 2015 leverden we de nieuwe website op voor verzekeringsbedrijf NN Belgium. We ondersteunden de medewerkers ook bij het in gebruik nemen van de website. Hoe gingen we concreet te werk?

2017-09-14 16:50 Lezen in 2 minuten

Staat je nieuwe site online? Check zeker deze 5 KPI's

Ging je nieuwe bedrijfswebsite live? Na een aantal maanden ben je vast razend benieuwd naar de prestatie van de site. Maar hoe meet je het succes van de website precies? Wij zetten voor jou 5 KPI’s (Key Performance Indicators) op een rij die je best eens onder de loep neemt.

2017-09-07 08:13 Lezen in 3 minuten

Hoe veilig is Drupal 8?

Vandaag merken we 2 belangrijke trends op in de IT-bedrijfswereld. Eerst en vooral: bedrijven gebruiken hoe langer hoe meer open source software om webapplicaties mee te bouwen. Drupal is daarbij een van de meest populaire open source content management frameworks dat gebruikt wordt om digitale ervaringen mee te creëren. In de tweede plaats neemt de IT-bedrijfswereld afstand van on-premises hosting, en valt de keuze vaker op cloud hosting. Maar wat met de veiligheid?

2017-08-10 13:47 Lezen in 2 minuten

Wordt nog leerrijk

21
September
18:00

AUSY Pitch Night

Bij AUSY Belgium zijn we niet alleen trots op het werk dat we leveren maar ook op onze medewerkers. En zeker als ze initiatief nemen.

Daarom organiseren we een avondje “AUSY goes startups”. Op die avond laten we een aantal AUSY (ex-)medewerkers aan het woord over de start-up die ze momenteel runnen. The good, the bad, the ugly komen zeker aan bod, maar ook op technisch vlak tonen ze wat onder de motorkap zit.

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België
26
Oktober
18:00

UX-monsters: wat zijn de gevolgen en hoe vermijd je ze?

2 ambities liggen aan de basis van elk digitaal product (websites, apps, tools ...): de doelgroep tevreden stellen en de doelstellingen van het bedrijf ondersteunen. Strategische beslissingen tijdens het creatieproces zorgen er vaak voor dat de producten aan het einde van de rit toch teleurstellen, verkeerd zijn vormgegeven en niet in staat zijn om hun doelen te halen. Ze veranderen met andere woorden in digitale monsters.

Tijdens de Tech Talk kom je te weten:

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Kerkstraat 106 9050 Gentbrugge, België
16
November
18:00

Social engineering, phishing & paswoordbeleid

Erwin Geirnaert, Chief Hacking Officer bij ZIONSECURITY, richt zich tijdens zijn uiteenzetting tot gebruikers die proberen bij te blijven in de wereld van WannaCry, Petya en NSA dumps, en meer en meer angstgevoelens ontwikkelen bij wat er allemaal rond hen gebeurt.

ZIONSECURITY komt geen paniek zaaien, maar wil net gemoedsrust brengen door verschillende perspectieven meer toe te lichten. Met gezond verstand kom je namelijk al heel ver. 

Waar? AUSY Belgium (DataFlow & ONE Agency), Esperantolaan 8 3001 Heverlee, België

Een aantal straffe klanten

die vertrouwen op onze expertise bij het uitbouwen van een CMS-systeem

BRUZZ
digipolis
Eandis
Leiedal
NN Belgium
Stad Kortrijk
Telenet DataFlow AUSY Belgium

Meer weten?

Een babbeltje kan nooit kwaad

Laat je nummer achter of stuur ons een bericht. Wij nemen dan met plezier contact met je op!